Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la poda de l'arbrat viari
Poda de l'arbrat viari a Badia del Vallès
Divendres vinent comencen les tasques de poda de l'arbrat viari. En primer lloc es podaran els exemplars ubicats als jardins de les comunitats veïnals i a la via pública i, finalment, es faran els parcs. L'execució dels treballs pot afectar puntualment la circulació i l'aparcament dels vehicles.

Tanmateix, donada la dificultat d'accedir a alguns arbres, sobretot aquells ubicats a la part del darrere dels edificis, primer es podaran aquells exemplars als quals es pugui accedir mitjançant la plataforma elevadora o el camió, mentre que la resta es podarà després, a través de la tècnica de la trepa.

Enguany es podaran aproximadament 1.206 arbres. Les espècies que es podaran són: plàtans, oms, troanes, pollancres, cercis, washingtonianes, catalpes, albízies, negundos i mèlies.

Poda a tots els carrers de la ciutat
El recorregut que se seguirà, que cobrirà tots els carrers de la ciutat, serà el mateix que l'any passat, començant per la zona compresa entre l'av. d'Eivissa, els carrers de Menorca i Mallorca i l'av. de la Costa Blava.

Les tasques de poda de manteniment pretenen minimitzar les molèsties causades per la caiguda dels fruits i reduir tant el risc de trencadissa de branques –que podrien provocar danys a persones o a béns– com l'efecte de plagues i malalties vegetals, a més de conservar una estructura i un desenvolupament de l'arbre adient al seu entorn.

Publicat el 29.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^