Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, dissabte i diumenge és Carnaval a Badia!
Imatge del Carnaval 2020
Del divendres al diumenge Badia del Vallès celebra les activitats del Carnestoltes amb tres modalitats: El Carnaval Escolar, divendres; el Carnaval Popular, dissabte; i el Carnaval Popular, diumenge.

Divendres al matí, Carnaval Escolar
El Carnaval Escolar començarà el divendres, 21 de febrer, amb la Rua Escolar, de 10 a 11.30 hores. Els infants sortiran de les escoles amb rua per l'av. de Burgos, acompanyats de música durant tot el recorregut. A continuació, tindrà lloc la festa a les escoles, d'11.30 a 13.30 hores.

Dissabte a la tarda, Carnaval Popular
El Carnaval Popular s'iniciarà, dissabte a la tarda, amb la Rua Popular, de 18.30 a 20 hores. Sortirà de la plaça Major, amb música i color, i el recorregut serà per l'av. de Burgos, av. Via de la Plata, carrer de Porto, carrer d'Algarve, av. de la Via de la Plata, av. de la Mediterrània, tornarà a l'av. de Burgos i finalitzarà al Complex Esportiu, acompanyats durant tot el recorregut per l'Agrupació Musical i uns gegants de colors.

Enguany, per primer cop, participarà en el Carnestoltes la Comparsa Jove. Amb més superpoders que mai, joves i adolescents del Casal de Joves formaran part de la rua, impartint justícia amb una comparsa plena de superheroïnes i superherois.

De 17.30 a 18.30, a la plaça Major, hi haurà tallers de pintar cares i de creació de màscares, organitzats per les delegades i els delegats de l'IES Badia.

A partir de les 20 hores i fins a la mitjanit, el Complex Esportiu albergarà la Festa de Carnaval, amb discomòbil i DJ animador, per fer ballar tothom. Durant la vetllada tindrà lloc el ball de disfresses, a les 21.30 hores, amb premis per a la millor comparsa, la 2a millor comparsa, la millor coreografia, la comparsa més divertida i la millor disfressa individual.

Diumenge al matí, Carnaval Familiar
Finalment, diumenge es farà el Carnaval Familiar, al Complex Esportiu. A les 10.30 hores, tindrà lloc Jugantots, una sèrie de 20 jocs gegants, tradicionals de fusta i artesanals, per grans i petits. A les 11 hores hi haurà el taller de pinta cares i el racó de disfresses amb photocall, organitzat per Aldeas Infantiles SOS. A partir de les 11.30 hores, la festa dels més tumacat i, a les 13.15 hores, el ball de disfresses, amb desfilada d'infants i famílies, individual i grupal. Pot participar-hi els infants de 0 a 12 anys, famílies o grups amb infants de 0 a 12 anys (en aquest cas, acompanyats com a mínim d'un adult).

A les 13.45 hores es donaran els premis a la millor disfressa infantil individual i a la millor comparsa familiar o grupal (no poden haver participat en el Carnaval d'adults i joves del dissabte). La festa de Carnaval finalitzarà a les 14 hores.

Diumenge a la tarda, Carnaval al Casal d'Avis
El Casal d'Avis també organitzarà el seu ball de Carnaval, a partir de les 17 hores, amb concurs de disfresses, amb premis a la mitja part a les millors disfresses.

Per participar en la mostra de coreografies del dissabte, cal trucar al 93 729 46 51 o al 673 373 849 (Servei de Cultura de l'Ajuntament). La participació de les comparses queda restringida a comparses formades com a mínim per 6 persones amb 1 o més representants legals majors de 18 anys o una entitat o associació registrada al municipi. Cal indicar que la mostra de coreografia és opcional. La Cofradía oferirà servei de bar dissabte a les pistes annexes al Complex Esportiu.

El Carnestoltes de Badia està organitzat per la Comissió de Festes del Carnaval, formada pels Serveis Municipals d'Educació, Joventut, Primera Infància i Famílies; per les escoles i llars d'infants de Badia, i per les entitats Penya Blaugrana, AIGMB, Associació Cultural Can Sanfeliu, AMPA La Sardana i Hermandad.

Divendres, dissabte i diumenge, Badia t'ofereix propostes de Carnaval per a tothom. Vine a gaudir de la festa a la teva ciutat!

Programa del Carnaval a Badia

Publicat el 18.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
^