X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Recomanacions del Departament de Salut per minimitzar les consultes mèdiques presencials per a la renovació de receptes
Recomanacions del Departament de Salut per minimitzar les consultes mèdiques presencials per a la renovació de receptes
Davant la situació d'epidèmia del Coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya i amb la voluntat de reforçar l'atenció sanitària no presencial, detallem un seguit d'actuacions en relació amb la prestació farmacèutica:
  • Els professionals de salut dels centres sanitaris, en la mesura que disposin d'eines que els facilitin la detecció de pacients crònics que disposen de plans de medicació a punt de caducar, facilitaran la renovació i lliurament del nou pla de medicació a través dels canals d'atenció no presencials.
  • En aquest sentit, es potenciaran les consultes virtuals als centres de salut per a la revisió i renovació de tractaments en recepta electrònica.
  • En cas que el ciutadà no disposi del seu pla de medicació vigent, de forma excepcional es podrà adreçar a la farmàcia amb la targeta sanitària (TSI) vigent i el pla de medicació anterior, on es facilitarà la dispensació de la medicació prescrita en recepta electrònica.

Es recorda que hi ha la possibilitat d'obtenir el pla de medicació a través de l'espai La Meva Salut, en cas que el ciutadà estigui acreditat.

Publicat el 16.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^