Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Contra la violència masclista, que no ens aturi el confinament
Campanya contra la violència masclista
El confinament obligatori que ha derivat de l'estat d'alarma decretat pel govern central fruit de la pandèmia del COVID 19, ha trasbalsat la vida de la població de manera general, i de manera específica de les dones.

Un dels impactes de gènere que està tenint és que moltes dones, i els seus fills i filles, estan obligades a conviure amb el seu agressor, alhora que els serveis d'atenció especialitzada estan patint una reconfiguració, donat també la situació d'excepcionalitat.

Les dones, els seus fills i filles, com la resta de població, poden sortir al carrer a fer us dels serveis bàsics i per comprar als comerços de primera necessitat.

Per això, cal apropar la informació a botigues de menjar i queviures i farmàcies. En aquests llocs les dones tenen major capacitat i autonomia per contactar o demanar ajuda en cas de necessitat, i la comunitat és on pot rebre informació més enllà de les xarxes.

Amb l'objectiu de fer visible aquesta realitat, interpel·lar a la comunitat sobre la necessitat de no tolerar les violències masclistes que es donen en aquesta situació excepcional, compartim aquests cartells, per si els voleu distribuir, o penjar al vostre establiment.

Moltes gràcies per la col·laboració.

Cartell A3 contra violència masclista

Cartell A3 contra violència masclista

Fitxer: Cartell_A3_contra_violencia_masclista.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,49 MB

Publicat el 20.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^