Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa anuncia mesures econòmiques per fer front al coronavirus
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, ha anunciat que l'Ajuntament està ultimant mesures econòmiques per ajudar el comerç i la població de Badia a fer front a la crisi del coronavirus.

En un vídeo filmat aquest migdia, Eva Menor explica també l'evolució de la malaltia a la ciutat, amb les dades que li han facilitat des del Departament de Salut. Actualment hi ha confirmades sis persones de Badia ingressades per coronavirus a l'hospital de referència.

Eva Menor ha tingut un record per a les dues víctimes mortals i ha volgut agrair l'esforç de Protecció Civil, Creu Roja, personal de l'Ajuntament i les persones que treballen en els comerços de primera necessitat per assegurar els serveis de la ciutat.

L'alcaldessa també s'ha compromès a seguir mantenint informada la població de l'evolució d'aquesta crisi sanitària i ha tornat a insistir que és fonamental que tothom respecti el confinament per aconseguir que aquesta crisi se solucioni al més aviat possible.

Publicat el 23.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^