Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Distribució d'aliments per a les famílies vulnerables
Distribució d'aliments per a les famílies vulnerables
Efectius de Protecció Civil, voluntariat i personal de Creu Roja i equips tècnics de l'Ajuntament de Badia del Vallès han lliurat, aquest matí, lots d'aliments per a famílies d'extrema vulnerabilitat i que són ateses pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Badia. El dispositiu s'ha organitzat en les instal·lacions del camp de futbol municipal Sergio Busquets Burgos, al Poliesportiu Vell.

D'aquesta manera, es dedica la distribució a domicili a persones amb una xarxa social dèbil o nul·la i que no es poden desplaçar pel seu propi peu. Aquest dispositiu es farà cada dimecres, de 10 a 14 hores, fins que no finalitzi la situació actual creada per l'emergència sanitària.

Aquest matí s'han distribuït tres tipus de lots: Un, per persones que viuen soles; un altre, per a famílies sense fills, i un darrer, per a famílies amb fills.

El dispositiu s'ha realitzat amb les mesures de seguretat adients per assegurar la protecció tant a les persones que formen part de l'operativa com a les famílies beneficiàries.

Publicat el 25.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^