Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament distribueix a domicili la medicació hospitalària del Parc Taulí
L'Ajuntament distribueix a domicili la medicació hospitalària del Parc Taulí
L'Ajuntament de Badia del Vallès s'encarrega de la distribució a domicili de la medicació hospitalària del Parc Taulí. D'aquesta manera es respecta el confinament i s'eviten desplaçaments de pacients immunodeprimits, amb malalties greus o amb dificultat de moviment.

Fins ara, els pacients amb Medicació Hospitalària de Dispensació Ambulatòria s'havien de traslladar físicament al Parc Taulí per recollir els seus tractaments.

A partir d'ara, el procés de distribució de la medicació hospitalària és el següent: Des del Parc Taulí, es truca als pacients que aquells dies haurien de passar a recollir la seva medicació per la Farmàcia hospitalària, per comprovar les seves adreces i informar-los que els hi portaran a domicili. L'Ajuntament de Badia és l'encarregat de gestionar la distribució directa d'aquesta medicació a les llars de Badia.

Publicat el 30.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^