Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Suspeses la Festa Major i les activitats culturals d'abril, maig i juny organitzades per l'Ajuntament, pel coronavirus
Suspeses la Festa Major i les activitats culturals d'abril, maig i juny organitzades per l'Ajuntament, pel coronavirus
La crisi de la Covid-19 i l'estat d'alarma decretat pel govern central han imposat que totes les activitats culturals i esportives dels mesos d'abril, maig i juny, organitzades per l'Ajuntament, no es duran a terme, a menys que posteriorment s'indiqui el contrari, en funció de l'evolució de la malaltia. Així mateix, durant aquest període, queden prohibides totes aquelles activitats organitzades per entitats i associacions i ciutadania en general, sens perjudici que es puguin prendre altres mesures.

Algunes d'aquestes activitats podrien tenir lloc més endavant, sempre a l'espera de com evoluciona aquesta crisi i quines mesures es prenen des de les diferents administracions.

Accions i propostes culturals, als perfils culturals Fem Badia
En aquest sentit, també informem que l'agenda FEM Badia no es publicarà aquest trimestre, i que durant el temps de confinament, es publicaran a les xarxes socials accions i propostes culturals per gaudir des de casa. Si encara no ens seguiu, podeu fer-ho a Facebook (https://www.facebook.com/fembadia/), Twitter (https://twitter.com/FEM_Badia) i Instagram (https://www.instagram.com/fem_badia/).

Pel que fa a la cessió d'espais municipals, entitats i associacions poden seguir sol·licitant espais de forma telemàtica, amb vista al futur, però no se cedirà cap equipament municipal ni es podrà fer ús dels espais cedits, mentre es mantinguin les mesures decretades durant l'estat d'alarma i fins a nova indicació.

Publicat el 01.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^