Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament està contactant les persones vulnerables del municipi per saber si necessiten ajuda
L'Ajuntament està contactant les persones vulnerables del municipi per saber si necessiten ajuda
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha iniciat una sèrie de trucades a les persones més grans del municipi i que són usuàries del Servei Local de Teleassistència per saber si necessiten quelcom i fer un seguiment de la seva situació i com es troben.

El dispositiu està adreçat a les persones més grans del municipi i que són usuàries del Servei Local de Teleassistència (TLA) de la Diputació de Barcelona, el qual està cofinançat per l'Ajuntament i la Diputació i s'activa a proposta dels serveis socials bàsics.

L'Ajuntament ha decidit contactar telefònicament aquestes persones perquè, davant d'una crisi com la que estem vivint, es poden trobar més desemparades i potser no saben a qui contactar.

Des dels Serveis Socials, les professionals referents de cada cas també estan en contacte amb les persones amb situacions de risc més sever i contacten regularment amb elles. Això no obstant, s'està trucant periòdicament a la totalitat d'aquestes persones, ja que totes presenten una situació de fragilitat, sigui per la seva edat, per possibles problemes de salut o per manca de suport dins el domicili.

La mateixa persona truca com a mínim un cop a la setmana i, si detecta una situació d'alerta, informa la persona tècnica de referència dels Serveis Socials.

Important: No deixeu entrar ningú a casa si no esteu segurs
Des de l'Ajuntament volem transmetre un missatge a totes les persones que fan servir els Serveis Socials. No deixeu entrar ningú si prèviament no han concertat la visita amb vosaltres i que esteu segurs que són de l'Ajuntament. Hem detectat persones que han intentat accedir a domicilis fent-se passar per assistents socials.

Per això, en cas de dubte i abans de permetre l'accés a la vostra llar, poseu-vos en contacte amb els Serveis Socials de l'Ajuntament al telèfon 93 718 22 16 per confirmar que, efectivament, les persones que estan trucant formen part de l'equip de Serveis Socials de l'Ajuntament.

Publicat el 02.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^