X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Moratòria en el pagament del lloguer a tots els habitatges i locals comercials del parc de la Generalitat a causa de la pandèmia del coronavirus
Moratòria en el pagament del lloguer a tots els habitatges i locals comercials del parc de la Generalitat a causa de la pandèmia del coronavirus
Us informem que el Govern de la Generalitat ha resolt establir una moratòria en el pagament del lloguer per a tots els arrendataris d'habitatges i locals comercials, que siguin persones físiques o jurídiques, administrats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. També estan incloses en aquesta mesura les quotes d'amortització del preu ajornat per la venda d'habitatges dels processos de remodelació de barris.

Amb aquesta actuació es vol protegir les famílies amb menys recursos davant la situació d'excepcionalitat i emergència provocada per la pandèmia del coronavirus.

Se suspèn la facturació corresponent al mes d'abril dels contractes de lloguer inclosos en aquesta mesura.

Les rendes no satisfetes mentre duri la moratòria es facturaran de manera prorratejada durant 12 mesos, en els successius rebuts mensuals una vegada acabada la situació d'excepcionalitat. No obstant això, si l'arrendatari o propietari així ho sol·licita, les rendes i quotes no satisfetes es podran abonar d'un sol cop.

Els arrendataris que considerin que no es troben en aquesta situació de vulnerabilitat econòmica i vulguin continuar pagant les seves quotes de lloguer de manera habitual han d'omplir el formulari que trobaran en el següent enllaç (http://agenciahabitatge.gencat.cat/renuncia). Rebran un correu automàtic confirmant l'enviament i continuaran pagant les quotes cada mes.

Aquesta moratòria s'allargarà mentre duri la situació d'excepcionalitat.

Publicat el 03.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^