Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'AECC ofereix un servei d'acompanyament a les persones amb càncer i familiars mitjançant telèfon i xat
L'AECC ofereix un servei d'acompanyament a les persones amb càncer i familiars mitjançant telèfon i xat

Les persones voluntàries de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ofereixen un servei d'acompanyament gratuït a les persones amb càncer i als seus familiars mitjançant telèfon i xat. Totes les persones que necessitin acompanyament telefònic per part del voluntariat de l'AECC poden posar-se en contacte amb el servei Infocàncer (900 100 036) o, si s'estimen més rebre aquest acompanyament a través del xat, poden enviar un correu electrònic a charlamos@aecc.es.

A més a més, també ha endegat una iniciativa perquè voluntaris atenguin presencialment persones amb càncer que necessitin la seva medicació hospitalària, anar a comprar o portar-los medecines de les farmàcies. Aquest servei es realitza en coordinació amb els serveis d'oncologia dels hospitals espanyols i sota demanda del mateix pacient i del seu oncòleg.

Aquesta iniciativa es duu a terme perquè, aquests dies de confinament, la solitud afecta més de 40.000 persones amb càncer que viuen soles a Espanya. Aquesta situació incideix, en gran manera, en persones de més de 75 anys, i a les quals es pot accentuar el sentiment de solitud a causa de l'aïllament actual.

Publicat el 15.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^