Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament impulsa la reunió en línia dels seus òrgans col·legiats per no aturar-se per la crisi del coronavirus
Ajuntament de Badia del Vallès
L'Ajuntament de Badia ha impulsat la realització en línia de les reunions de tots els seus òrgans col·legiats per assegurar que l'activitat municipal no s'atura, tot i la crisi del coronavirus. Gràcies a la digitalització dels seus processos, l'Ajuntament, que ja oferia reunions telemàtiques de l'equip de govern i dels portaveus dels diferents grups polítics, pot oferir la celebració formal dels òrgans col·legiats establerts per la legislació vigent, com el Ple Municipal, que tindrà lloc el dimecres de la setmana vinent, 29 d'abril.

La digitalització dels processos que ha dut a terme l'Ajuntament ha permès la realització, amb mitjans telemàtics, de les reunions dels diferents òrgans col·legiats. D'aquesta manera, es manté la participació de tots els càrrecs amb representació democràtica, complint tots els requeriments legals, al mateix temps que s'assegura la seguretat de totes les persones participants.

Avui dilluns tenen lloc les Comissions Informatives, les reunions amb els diferents grups polítics, per donar compte de l'actualitat en les àrees de Presidència, Serveis Centrals i Entorn Urbà.

Demà dimarts es faran les Comissions de Ciutadania i d'Acompanyament Educatiu.

Dimecres, continuaran les Juntes de Govern, en què participa l'equip de Govern de l'Ajuntament, i les juntes de portaveus dels diferents grups municipals.

Finalment, dimecres, 29 d'abril, tindrà lloc el ple ordinari de l'Ajuntament. Tot i que ja s'han emés en directe els plens anteriors, la novetat en aquesta ocasió serà que les persones integrants del ple municipal i representants de tots els grups polítics participaran a distància.

D'aquesta manera l'Ajuntament continua la seva activitat i la prestació de serveis a la ciutadania, malgrat les dificultats derivades de la crisi sanitària del coronavirus Covid-19.

Publicat el 20.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^