Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Noves línies de subvencions al comerç impulsades per la Generalitat de Catalunya
Noves línies de subvencions al comerç impulsades per la Generalitat de Catalunya
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha impulsat noves línies de subvenció pel 2020 a causa de la situació sobrevinguda per la Covid-19.

D'entre les línies de subvenció que s'han obert, hi ha dues que poden ser d'especial interès pels comerciants de Badia del Vallès:

  • Empreses de comerç (incloses l'alimentació): Són beneficiàries les empreses de comerç al detall i de serveis amb establiment a peu de carrer i també parades de mercats municipals, sedentaris i no sedentaris, que s'hagin vist obligats a la suspensió de l'activitat o bé que hagin tingut un decrement de la facturació de com a mínim el 70% en els mesos de març i abril respecte a l'any anterior. Dins d'aquesta acció es preveu subvencionar qualsevol actuació per a la reactivació del negoci, amb una quantia de fins al 100% de les accions subvencionables, amb un màxim de 2.500 euros.
  • Locals comercials (incloses les parades de mercats): Són beneficiaris el petit comerç, de servei i moda i també parades de mercats, per dur a terme reformes d'establiments i amb una quantia fins al 50% de les despeses subvencionables, fins a un màxim de 5.000 euros.

Si vols conèixer informació detallada d'aquestes línies d'actuació i d'altres, pots consultar aquest enllaç i trobaràs una presentació en vídeo (funciona millor amb el navegador Chrome, de Google) i també en diapositives.

Publicat el 27.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^