Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vols inscriure't a la borsa de treball XALOC? Desitges rebre orientació laboral?
Des del Servei d´Inserció Laboral i Ocupació ampliem opcions de comunicació perquè et puguis inscriure a la borsa de treball i, també, realitzar tutories d´orientació laboral en format virtual.
Des del Servei d'Inserció Laboral i Ocupació ampliem opcions de comunicació perquè et puguis inscriure a la borsa de treball i, també, realitzar tutories d'orientació laboral en format virtual.

A causa dels canvis dràstics laborals i econòmics que ha generat la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19,  des del Servei d’Inserció Laboral i Ocupació de l’Ajuntament de Badia del Vallès volem seguir oferint la possibilitat que t’inscriguis a la borsa de treball XALOC i realitzar tutories d’orientació laboral, dirigides pel nostre personal tècnic, a les persones que ho sol·licitin.

En què consisteix la borsa de treball XALOC?

Aquesta borsa permet a la persona accedir i inscriure’s a totes les ofertes de treball que es van publicant des dels diferents Serveis Locals d’Ocupació adscrits a la Diputació de Barcelona (inclòs el Servei d’Inserció Laboral i Ocupació de Badia del Vallès), a través de la seva pàgina web.

A més, des del nostre servei, treballem amb les persones inscrites a la borsa i les empreses a partir de la intermediació laboral, posant en contacte les persones inscrites que reuneixin els requisits sol·licitats per l’oferta amb l’empresa per tal que puguin ser valorats per aquell lloc de treball.

Per tal de poder constar com a persona candidata de la borsa de treball XALOC, t’has d’inscriure des del nostre Servei i, a causa de les circumstàncies actuals, estem realitzant aquesta opció a distància.

En què consisteix l’orientació laboral?

L’orientació laboral és, en línies generals, un acompanyament, guia o assessorament durant el procés de cerca de feina, dirigida per personal qualificat per a dur-ho a terme.

Aquest acompanyament ofereix eines per analitzar totes les variables que poden estar influint en el camí individual de cerca de feina (des del context del mercat laboral, els recursos propis dels quals es disposa, el perfil professional, etc.) amb la finalitat que la persona pugui participar en aquest procés, treballant en els aspectes que influeixen positivament per aconseguir els seus objectius professionals.

Com realitzarem aquestes tutories d’orientació laboral virtuals?

Donat que, actualment, des del Servei d’Inserció Laboral i Ocupació estem treballant des de casa, i amb el fi de preservar al màxim les mesures d’higiene i seguretat un cop tornem al nostre lloc de treball, ens veiem en la necessitat de poder treballar amb les persones que venen al Servei de forma distinta a com ho fèiem fins ara.

És per aquest motiu que, a partir d’ara i fins a nou avis, realitzarem les tutories d’orientació laboral de manera virtual és a dir, per internet mitjançant videotrucades, utilitzant l’eina Skype.

Què has de fer si trobes interessant algun d’aquests serveis (Inscripció a la borsa de treball o orientació laboral)?

Si vols inscriure’t a la borsa de treball XALOC o t’interessa rebre orientació laboral en línia (encara que pensis que no disposes de prou coneixement digital per a fer-ho), posa’t en contacte per correu electrònic amb la tècnica d’orientació laboral d’aquest servei, Sara Carrascón: carrasconas@badiadelvalles.net, indicant quina d’aquestes opcions t’interessa, per sol·licitar aquesta inscripció.

Tan aviat com sigui possible, et respondrem per comunicar-te com donar-te d’alta a XALOC i/o com donar-te d’alta a l’eina Skype per iniciar les tutories d’orientació laboral si així ho desitges.

Publicat el 08.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^