Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens de 8 a 16 anys? La Biblioteca Vicente Aleixandre et convida a participar en el projecte Llegir té premi
Imatge de la iniciativa Llegir té premi
El projecte Llegir té premi és una activitat, organitzada pel Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Club Legiland, que té com a objectiu fomentar i millorar la comprensió lectora dels infants i joves de 8 a 16 anys.

Hi ha dues categories:

  • De 8 a 11 anys
  • De 12 a 16 anys

Les cinc primeres persones guanyadores de cada categoria tindran premis especials. La lectura de les obres seleccionades a la plataforma pot ser individual o a través d'equips (clubs de lectura) que creïn els mateixos participants.

Per participar-hi cal registrar-se al web Llegir té premi. En el moment de registrar-se com a participant, les persones lectores han d'indicar quina és la seva biblioteca pública de referència (en aquest cas, la Biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès), per tal que la biblioteca pugui fer un seguiment de l'evolució dels seus usuaris.

Un cop inscrites, les persones que hi participin podran triar entre més de 600 títols en català, castellà o anglès, disponibles en suport digital a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital gratuït de les biblioteques públiques de Catalunya.

Un cop llegida l'obra seleccionada, els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector, i més opcions té d'endur-se un dels premis.

Pots ampliar-ne la informació aquí.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la biblioteca:
Telèfon: 663 709 712
Correu-e: b.badia.va@diba.cat
Twitter: @bibliotecabadia
Facebook: @bibliotecadebadia
Instagram: @bibliotecabadia

Poster de la iniciativa Llegir té premi

Publicat el 11.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^