X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'1 de juny finalitza el període per demanar la bonificació del 90% de la taxa de residus
L´1 de juny finalitza el període per demanar la bonificació del 90% de la taxa de residus
L'1 de juny, d'avui a dues setmanes, finalitza el període per demanar la bonificació del 90% en l'import de la taxa de residus. Adjuntem la informació perquè puguis veure si t'hi pots acollir.

L'Ajuntament ofereix una reducció de la taxa del 90% per la prestació del servei en habitatges, prevista quan s'acredita que els ingressos familiars no superen l'import del salari mínim interprofessional i en el cas que la mitjana dels ingressos de la unitat familiar, calculats per persona i any, no superen els 3.000 euros. Si és així, la taxa anual passa de 87,42 euros a 8,74 euros.

Per demanar aquesta bonificació has de presentar la documentació a l'oficina de l'Organisme de Gestió Tributària de Badia del Vallès o a qualsevol registre que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015. Et recordem que, a causa de la crisi sanitària del coronavirus, les oficines de l'Organisme de Gestió Tributària estan tancades. Pots contactar l'Organisme per aquests mitjans:

La documentació que cal aportar és:

  • DNI
  • Justificació dels ingressos de totes les persones que conviuen al mateix domicili, document original emès per l'entitat pagadora de la nòmina, pensió o qualsevol altre tipus de prestació econòmica.

L'Ajuntament podrà sol·licitar les dades i documents que consideri necessaris, per a comprovar la veracitat de la declaració.
Recordem que el període de pagament voluntari de la taxa de residus domèstics és del 4 de setembre al 5 de novembre. Els rebuts domiciliats es cobraran el 2 de novembre.

Publicat el 16.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^