Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament t'ofereix recursos en línia per ajudar-te davant l'impacte econòmic de la crisi
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
L'Ajuntament de Badia del Vallès està impulsant diferents mesures d'informació a l'àmbit laboral amb l'objectiu de mitigar l'impacte econòmic derivat de la crisi de la COVID-19 i donar suport a la ciutadania, mitjançant atenció no presencial per via telefònica i correu electrònic, i fent servir eines de comunicació en línia com Skype.

Per resoldre dubtes en l'àmbit laboral, l'Ajuntament ha organitzat un servei d'atenció municipal no presencial integrat per personal del Servei Municipal d'Ocupació. El servei es dóna telefònicament o mitjançant correu electrònic. A continuació, incorporem les dades de contacte en funció de la necessitat:

Espai en línia a Skype per a la recerca activa de feina
Aquest espai et pot orientar sobre com fer un currículum, on cercar feina, quines són les demandes de feina que actualment s'estan produint en el mercat laboral i com accedir a aquestes ofertes, entre altres qüestions.

Pots contactar els dies i horaris que publiquem a continuació:

  • Dimarts, de 10 a 13 hores, amb Laura Rodríguez: Has d'iniciar una trucada de reunió d'Skype agregant el contacte de Laura Rodríguez a la trucada, escrivint el correu electrònic rodriguezvlr@ccvoc.cat.
  • Dijous, de 17.30 a 20.30 hores, amb Sara Carrascón. Hauràs d'iniciar una trucada de reunió d'Skype, agregant el contacte de Sara Carrascón a la trucada, escrivint el correu electrònic carrasconas@badiadelvalles.net.

Més recursos
En paral·lel, pots consultar les nostres pàgines web i xarxes socials on pots trobar ofertes de feina de la Xarxa Xaloc, formació en línia i un recull de les principals mesures econòmiques determinades pels organismes oficials, així com altra informació d'interès sobre l'àmbit laboral:

Nou correu electrònic del SEPE per persones afectades per ERTOs
També volem informar, que des del dia 21 de maig, el SEPE ha habilitat un nou correu electrònic per a persones afectades per ERTO que no han cobrat encara la prestació d'atur o bé que tenen dubtes sobre la seva prestació: miprestacion2020@sepe.es.

Aquest canal de comunicació se suma als telèfons habituals de contacte que actualment hi ha una alta demanda, per tal de descongestionar els sistemes d'atenció de consultes.

Publicat el 01.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
^