Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El CAP Badia reobre els serveis de manera gradual, prioritzant l'atenció telefònica
El CAP de Badia del Vallès
El Centre d'Atenció Primària de Badia del Vallès va reobrint els serveis de Salut de manera gradual i prioritzant l'atenció telefònica per garantir la seguretat de tothom. Per això, si necessites visitar-te, truca al 937 192 600.

La major part de les consultes s'estan fent per via telefònica i els professionals sanitaris ofereixen cita prèvia quan és necessària la visita presencial.

Cada usuari manté la seva infermera de referència i un metge/ssa de capçalera, que en alguns casos i de forma transitòria durant la situació pandèmica, pot ser assumit per algun dels professionals metges de l'Equip d'Atenció Primària de Badia, doncs alguns professionals s'estan dedicant de forma exclusiva a la COVID-19 i les urgències, garantint així la continuïtat assistencial.

Actualment no s'ofereixen aquelles proves o intervencions que no siguin demorables, tot i que, en fase I ja assumeixen algunes no urgents dels més necessitats. Tampoc les que comportin riscos més grans de contagi, com extraccions odontològiques complexes o espirometries.

A la recepció de la instal·lació, es rep a les persones que es presenten diàriament, per dirigir-les, en cas que tinguin visita prèvia, o precisin atenció urgent, o demanar-les que contactin telefònicament per ser ateses.

Recordem que hi ha un límit d'aforament per la seguretat de tots, i que s'acudeixi acompanyat només en cas de discapacitat o dependència i en el cas de menors. En aquests casos es permet un acompanyant per usuari. Es realitzarà control de temperatura a l'entrada per garantir la seguretat dels usuaris.

La planta 1 de l'edifici continua dedicada exclusivament a les persones que estan sent tractades per la Covid-19.
El CAP continua tancant a les 20 hores, fins a nou avís i, per atencions que no puguin esperar, et pots adreçar al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Cerdanyola – Ripollet, al carrer Tarragona s/n, cantonada amb la carretera de Barcelona (Ripollet) o trucar al telèfon 061 de Salut respon.

Des de l'Ajuntament volem agrair el gran esforç que tot el personal del CAP està realitzant per donar servei a la ciutadania davant d'aquesta crisi sanitària i demanem que tothom continuï seguint les indicacions per reduir la incidència d'aquesta pandèmia.

Publicat el 28.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
^