Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El mercat ambulant de Badia torna demà dijous, amb més espai de separació i mesures de protecció contra el coronavirus
Plànol de distribució del mercat ambulant
L'Ajuntament i l'Associació de Marxants de Badia del Vallès han acordat la reobertura del mercat ambulant demà dijous, 11 de juny, amb mesures de protecció contra el coronavirus, com més espai de separació entre les parades i disminució del seu aforament, que serà del 33% de l'aforament normal. L'Av. de la Plata es tancarà al trànsit en ambdós sentits de circulació per permetre el creixement del seu espai en un 80%.

Entre les mesures acordades, totes les parades reduiran un metre lineal per garantir la separació. També col·locaran lones laterals per acotar l'accés. Disposaran de material de desinfecció i prevenció, com mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic tant pels paradistes com pels clients.

Protecció Civil es coordinarà amb el personal de l'Ajuntament i el personal voluntari que posi a disposició l'Associació de Marxants, amb l'objectiu de controlar l'aforament i de garantir les mesures de seguretat establertes. Aquest personal portarà armilles per ser identificats.

Si hi hagués incidències respecte a les mesures de seguretat i les condicions establertes per a la reobertura del mercat, l'Ajuntament podria decidir suspendre novament el mercat ambulant fins que es consideri oportú.

Publicat el 10.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^