Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia publica la Guia de recursos comunitaris d'inclusió social
Badia publica la Guia de recursos comunitaris d´inclusió social
La Guia de recursos comunitaris d'inclusió social mostra l'ampli ventall de serveis, entitats i projectes de Badia del Vallès que fomenten la inclusió social i garanteixen la qualitat de vida i l'accés a drets fonamentals. S'estructura en els següents àmbits: social, habitatge, aliments, roba i reciclatge, inserció laboral, salut i acompanyament a persones grans i dependents, dinamització d'entitats, educació i gènere.

El document reflecteix la gran riquesa social i comunitària de Badia. És la primera vegada que es fa una recopilació exhaustiva d'aquests recursos a la nostra població.

Millorar el coneixement sobre els agents de la inclusió social a Badia

La guia s'ha elaborat en el marc del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva de Badia perquè es va detectar la necessitat de reunir en un mateix document informació de base sobre els diferents agents (serveis, entitats…) que actuen a l’àmbit social.

D'aquesta manera, s'ha creat la guia com unes “pàgines grogues” de la inclusió social a Badia. L'objectiu és millorar el coneixement d'aquests recursos, pels professionals i per la ciutadania, facilitar el treball en xarxa i visibilitzar la feina realitzada en diversos àmbits de la inclusió social.

Pots consultar la guia en aquest document PDF.

Guia de recursos comunitaris d'inclusió social

Guia de recursos comunitaris d'inclusió social

Fitxer: Guia_de_recursos_comunitaris.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 40
Mida: 1.41 MB

A banda, l'Ajuntament ha editat 1.000 exemplars en paper, per a professionals i per a la ciutadania. Si necessites un exemplar imprès, pots contactar l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament per a aconseguir-lo.  

Publicat el 29.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^