Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia retrà homenatge a les víctimes de la Covid-19 i a les persones i entitats que han lluitat contra la pandèmia
Anunci de l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19 i a les persones i entitats que han lluitat contra la pandèmia
Amb la plantada d'un Arbre de La Vida, al Parc de Joan Oliver, el dimarts 14 de juliol, a les 20 hores, Badia del Vallès retrà homenatge a totes les víctimes de la Covid-19 i a les persones i entitats que han lluitat a la ciutat contra aquesta pandèmia.

En el decurs de l'homenatge, totes les persones i entitats que ho vulguin podran realitzar una ofrena floral, a peu de l'arbre. Així, tindran ocasió de ser part fonamental d'aquesta commemoració. També hi haurà actuacions musicals en directe.

L'acte serà d'accés lliure, fins a completar l'aforament de l'espai, segons les indicacions fixades per les autoritats sanitàries.

Recordem que caldrà mantenir la distància mínima d'1,5 metres i serà necessari l'ús de mascareta en moments en què no es pugui assegurar aquesta distància de seguretat.

Ben aviat anirem ampliant la informació.

Publicat el 01.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^