Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei d'Inserció Laboral i Ocupació obre de manera virtual l'espai ERAF per orientar-te en la cerca de feina
El Servei d´Inserció Laboral i Ocupació obre de manera virtual l´espai ERAF per orientar-te en la cerca de feina
El Servei d'Inserció Laboral i Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès vol donar suport i estar al costat de les persones que actualment passen per un moment de cerca de feina.

És per aquest motiu que torna a obrir l'espai ERAF (tancat des de l'inici del confinament generat a causa de la COVID-19), per poder assessorar, guiar i orientar en qualsevol consulta relacionada amb la recerca de feina.

Així, si necessites suport a l'hora de fer un currículum, no saps com cercar feina o, per exemple, quines demandes tenen més sortida, actualment, en el mercat laboral, en aquest espai pots trobar respostes que t'orientin.

Per garantir les mesures d'higiene i seguretat que s'han de preservar durant la pandèmia originada per la COVID-19,  l'ERAF obre les portes de manera virtual, a través de la plataforma Skype.

Només cal que et donis d'alta en aquesta aplicació (www.skype.com) i iniciar una trucada de reunió d'Skype agregant el correu badia.smo.eraf@badiadelvalles.net com a contacte a la teva agenda.

Pots trucar els dies i horaris assenyalats:  

  • Dimarts, de 10 a 13 h
  • Dijous, de 17.30 a 20.30 h
Publicat el 21.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^