Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Promotors i promotores de salut de Creu Roja, a Badia del Vallès per conscienciar sobre la COVID-19
Promotors i promotores de salut de Creu Roja, a Badia del Vallès per conscienciar sobre la COVID-19
A partir d'aquesta tarda, dos equips de promotors i promotores de salut de Creu Roja seran a diferents zones de Badia (carrers principals del municipi com avinguda de Burgos, Avinguda Mediterrània, Via de la Plata, Parc de Joan Oliver, al camp de fútbol Johann Cruyff i als parcs infantils per conscienciar, oferir informació i assessorament a la ciutadania sobre la protecció envers aquesta malaltia.

També es pretén oferir atenció a les necessitats d'emergència social i sanitària per les persones més vulnerables afectades per la situació de rebrots del COVID-19.

Entre les actuacions que duran a terme els promotors i promotores de salut, hi ha les següents:

  • Conscienciar a la població de l'impacte en la salut comunitària i individual que suposa la transmissió del virus de la COVID -19 fent especial incidència en els col·lectius més vulnerables.
  • Contribuir en la sensibilització i prevenció a la ciutadania i realitzar la promoció de la salut mitjançant la proximitat de Voluntariat i Agent de Salut als carrers, en zones específiques de les ciutats.
  • Lliurar mascaretes en casos que sigui necessari a les persones de major risc. Realitzar trucades específiques a través dels centres de contacte del territori a totes les persones usuàries dels programes de la Creu Roja als diferents territoris d'actuació, per informar i assessorar en relació a les mesures de prevenció que cal adoptar i detectar noves necessitats de suport, posant la tecnologia de la Creu Roja al servei de les persones.
  • Identificar situacions de vulnerabilitat al territori i realitzar la cobertura de les necessitats bàsiques especialment en col·lectius de major risc, com poden ser les persones grans, les famílies amb menors a càrrec o situació d'infrahabitatge.
  • Mobilitzar el voluntariat per executar les accions previstes en el pla d'actuació a Badia del Vallés.
  • Coordinar totes les accions amb l'administració municipal i d'altres entitats de la ciutat.

Amb aquestes accions, es vol informar i sensibilitzar la població respecte a les mesures de prevenció davant el COVID-19, oferir assessorament a totes les persones en situació de vulnerabilitat i mobilitzat el voluntariat de Creu Roja per fer diferents accions vinculades al moment de rebrot.

Publicat el 29.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^