X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Activat el protocol de prevenció al Poliesportiu Vell per una persona que està a la llista de contactes d'una persona diagnosticada de COVID-19
Activat el protocol de prevenció al Poliesportiu Vell per una persona que està a la llista de contactes d'una persona diagnosticada de COVID-19
L'Ajuntament ha activat el protocol de prevenció al Poliesportiu Vell perquè una persona integrant del personal de la instal·lació està a la llista de contactes d'una persona que ha estat diagnosticada de COVID-19. Davant d'aquesta circumstància, i tot que la persona treballadora no té cap símptoma de la malaltia, s'han aplicat immediatament els protocols de seguretat a la instal·lació i la persona ha realitzat el test PCR per confirmar o descartar la malaltia i s'ha confinat.

A l'espera dels resultats, tot el personal de la instal·lació i empreses de servei en contacte amb aquesta persona també estan confinats de manera preventiva fins que es conegui el resultat de la prova.

Actualitzarem la informació de seguida que disposem de més dades. Aprofitem per recordar que la prevenció i la detecció precoç són la millor manera de frenar contagis.

Publicat el 29.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^