Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La situació de la COVID-19 a Badia del Vallès es manté estable sense necessitat de mesures extraordinàries
La situació de la COVID-19 a Badia del Vallès es manté estable sense necessitat de mesures extraordinàries
Aquest matí ha tingut lloc la reunió setmanal de coordinació de l'Ajuntament i el Centre d'Atenció Primària de Badia del Vallès, per tal de fer el seguiment de la pandèmia de la COVID 19 a la ciutat i de les necessitats derivades de la situació.

La directora del CAP de Badia, Núria Puchol, ha explicat que tot i que s'han registrat alguns casos positius de COVID-19 a Badia del Vallès, de moment, la situació està continguda. Segons dades obtingudes del Departament de Salut, la darrera setmana, Badia ha registrat 13 contagis i, les dues setmanes anteriors, 10 contagis cada setmana. Per la seva part, Puchol ha manifestat que "és una bona notícia" que Badia del Vallès no necessiti, de moment, les mesures que el departament de Salut ha hagut de posar en marxa a tres poblacions del Vallès: Sabadell, Ripollet i Terrassa.

Cal recordar que en aquestes ciutats s'hi han instal·lat àrees sanitàries mòbils per tal de fer un cribratge comunitari i aconseguir, d'aquesta manera, frenar l'augment de positius detectats durant els últims 14 dies.

Una de les mesures que s'ha implementat a Badia per tal d'evitar la transmissió comunitària és la incorporació al CAP local de dues gestores de la COVID-19. Aquestes s'encarreguen d'efectuar un bon rastreig de contactes en el moment en què sorgeix un cas positiu i procedir amb efectius protocols d'aïllament i evitar la propagació.

Cal destacar que la situació és canviant, i cal complir estrictament amb les mesures de prevenció. És important mantenir la distància de seguretat, fer ús de la mascareta i rentar-se sovint les mans. L'Ajuntament, en aquest sentit, anirà informant exhaustivament davant qualsevol canvi i en el cas que s'hagi d'activar qualsevol mesura.

Publicat el 05.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^