Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Prohibició de fumar a la via pública si no hi ha una distància de dos metres i tancament de bars i restaurants a la 1, a partir d'avui
Prohibició de fumar a la via pública si no hi ha una distància de dos metres i tancament de bars i restaurants a la 1, a partir d'avui
A partir d'avui, 18 d'agost, entren en vigor les noves mesures de restricció per fer front a l'evolució de l'epidèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, aprovades per unanimitat pel Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

Les principals restriccions són el tancament de bars i restaurants a la 1 de la matinada i la prohibició de fumar a la via pública i a l'aire lliure si no es pot garantir una distància mínima de 2 metres.

Passem a indicar les restriccions, així com les recomanacions de caràcter general.

Restriccions en hoteleria i restauració
En els establiments d'hoteleria, restauració i terrasses, així com en els bars, s'han d'adoptar les mesures següents:
• S'ha de garantir la distància interpersonal mínima d'1,5 metres en el servei de barra.
• S'ha de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules, d'1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d'aquestes. La taula o agrupació de taules que s'utilitzin amb aquesta finalitat han de ser d'acord amb el nombre de persones que permeti respectar la distància mínima de seguretat interpersonal.
• S'estableix un horari de tancament dels establiments a la 1 com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 0 hores.

Consum de tabac i assimilats
• No es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres.
• Aquesta limitació és aplicable, també, per a l'ús de qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o assimilats.

Recordem que segueix vigent la prohibició del consum de begudes alcohòliques a la via pública

Recomanacions de caràcter general
• Es recomana la limitació de les trobades socials fora de grup de convivència estable.
• Es recomana que les trobades socials es limitin a un màxim de 10 persones.

Pots consultar el text complet a la Resolució publicada al DOGC, en data 17 d'agost.

Publicat el 18.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^