Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Limitació d'un màxim de 10 persones a les trobades, a partir d'avui
Limitació d'un màxim de 10 persones a les trobades, a partir d'avui
La resolució que limita a un màxim de 10 persones les trobades ha estat ratificada íntegrament pel jutge. Així doncs, és d'aplicació des de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que s'ha produït aquest matí.

La resolució indica que "es prohibeixen les trobades i reunions de més de deu persones, tant en l'àmbit privat com en l'àmbit públic". Aquesta limitació serà també aplicable a les taules ubicades en les terrasses, amb un màxim de 10 persones per taula.

Les excepcions a aquesta limitació són les activitats laborals, de culte, actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres i els mitjans de transport públic.

Al document s'explica que biblioteques, arxius, museus, monuments, i equipaments esportius, com piscines i gimnasos, han de continuar seguint els plans sectorials que fixen les seves respectives limitacions.

Resum de la limitació per les trobades a 10 persones

La resolució es justifica per una doble finalitat: "en primer lloc, intentar controlar la corba de contagis, i aplanar-la i, en segon lloc, intentar evitar que s'hagin d'adoptar mesures més limitadores dels drets de les persones, com seria haver de procedir a acordar el confinament, total o parcial, amb els evidents perjudicis que suposaria per a les persones i per a l'activitat econòmica".

Pots consultar la resolució SLT/2107/2020 en el document adjunt.

Resolució SLT/2107/2020

Resolució SLT/2107/2020

Fitxer: 1810590.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 53.02 kB

Publicat el 29.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^