Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inici del projecte Singulars 2020, per a la inserció laboral de joves d'entre 16 i 29 anys
Inici del projecte Singulars 2020, per a la inserció laboral de joves d´entre 16 i 29 anys
El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès està engegant el projecte Singulars 2020, un programa d'ocupació dirigit a persones joves, d'entre 16 i 29 anys, de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació o formació.

El programa, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialització i formació.

Singulars 2020 vol aconseguir la inserció laboral i la reinserció acadèmica dels seus participants. Per aconseguir-ho, es reforça la millora de la qualificació i el nivell d'ocupabilitat amb diverses accions d'orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

El programa ofereix una formació professionalitzadora a escollir entre diferents sectors i especialitats, 200 hores teòriques de formació, 80 hores de pràctiques i ofertes de treball, en funció dels interessos.

Per participar-hi, les persones han d'estar inscrites al SOC i ser beneficiàries de la Garantia Juvenil.

Si vols més informació i participar en aquest projecte per crear el teu futur, pots contactar trucant al tel. 93 718 16 62, extensió 2; enviar un correu electrònic a: badia.singulars@badiadelvalles.net o passa't pel Servei d'Ocupació, a l'Edifici El Molí.

Inici del projecte Singulars 2020, per a la inserció laboral de joves d´entre 16 i 29 anys

Logos projecte Singulars

Publicat el 15.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^