Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Confinat un grup escolar de 4t d'ESO de Badia
IES Badia del Vallès
El CAP Badia va detectar ahir el primer cas positiu de COVID-19 en un centre escolar de Badia, un alumne de 4t d'ESO de l'IES Badia. Ahir van ser informades les famílies del grup estable de convivència i avui una unitat mòbil de Salut farà un test PCR a tota la classe. L'alumnat de la classe en què s'ha detectat el positiu haurà de confinar-se a la seva llar de manera preventiva durant 14 dies.

Tal com s'havia acordat en les reunions prèvies, la direcció del centre, el CAP Badia i l'Ajuntament han estat en contacte immediat per activar els protocols necessaris davant d'aquesta eventualitat.

A conseqüència del context epidemiològic actual, situacions com aquesta poden produir-se i pot haver-hi altres aïllaments de grups durant el curs, com passa en altres poblacions. Per això és molt important seguir totes les mesures de seguretat davant la COVID-19 i el disseny i l'aplicació de protocols d'actuació efectius per a la detecció ràpida i la contenció de casos, com s'ha evidenciat en aquesta ocasió. A Catalunya, hi ha, ara per ara, 68 grups de 52 centres educatius confinats pel coronavirus.

Publicat el 18.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^