X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Jornada de donació de sang a Badia del Vallès, l'1 d'octubre, al Casal d'Avis
Jornada de donació de sang, l'1 d'octubre, al Casal d'Avis de Badia
Badia del Vallès acull una jornada de donació de sang el dijous 1 d'octubre, al Casal d'Avis. La jornada tindrà lloc de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Per participar-hi, cal reservar hora a donarsang.gencat.cat.

Badia s'ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat, ja que, amb la reserva s'eviten esperes.

Imatge de la jornada de donació de sang

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant la pandèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

La donació es farà amb totes les mesures de seguretat. Entre altres accions, les persones donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar la distància de seguretat amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Més informació sobre la donació de sang i la COVID-19:

Publicat el 24.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^