Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cas positiu a un segon grup d'ESO i resultats negatius a totes les PCRs del primer grup
IES Badia del Vallès
S'ha detectat un cas positiu de COVID-19 a un segon grup d'ESO de Badia. D'altra banda, totes les proves PCR realitzades a les persones del primer grup que va registrar un cas han donat resultat negatiu.

S'ha detectat un segon cas positiu en una persona que cursa 4t d'ESO, en un altre grup de l'Institut de Badia. Com va passar en el primer grup, en col·laboració amb el CAP Badia, Salut Pública ha indicat si cal confinar o no el grup segons protocol. En aquest cas, totes les persones que integren aquest grup han d'estar 14 dies confinades a les seves llars i se'ls informarà de quan fer-se la prova PCR a la unitat mòbil de Salut que vindrà a l'Institut.

Els PCRs del primer grup indiquen que no hi ha hagut contagi
Pel que fa al primer grup en què es va detectar un cas de COVID-19 i del qual vam informar divendres passat, ja es disposa del resultat de les proves PCR que es va fer a totes les persones que l'integren. Totes les proves han donat resultat negatiu, fet que indica que no s'ha produït cap contagi.

La detecció d'aquests dos casos subratlla la importància de què tothom extremem les precaucions a la nostra vida social i amb els grups de convivència estreta, com ara reunions familiars, on podem confiar-nos amb una falsa sensació de seguretat.

El fet que no s'hagi detectat cap contagi en el primer grup mostra que els protocols que s'apliquen als centres escolars estan funcionant per a la identificació i control de la COVID-19.

Publicat el 23.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^