Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mercat de Badia ja disposa d'un sistema de control en continu de l'aforament
El nou control d'aforament a les quatre portes del Mercat Municipal
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha instal·lat un control d'aforament en continu a les quatre portes del Mercat Municipal. D'aquesta manera, es pot saber al moment i de manera automatitzada, el nombre de persones que hi són i restringir l'accés quan sigui necessari.

El sistema funciona amb quatre sensors interconnectats, de manera que calculen en directe les entrades i sortides i es pot conèixer, a l'instant, el nombre total de persones que hi ha dins de la instal·lació. A cadascuna de les portes hi ha una pantalla que indica el nombre de persones que hi ha al mercat i quantes persones més poden accedir-hi fins a completar l'aforament. En cas que s'hagi omplert l'aforament, les pantalles també indiquen el temps aproximat d'espera fins a poder accedir-hi.

D'aquesta manera es poden tenir les quatre portes obertes, dues d'entrada i dues de sortida, per assegurar fluixos diferents en els dos sentits, complint en tot moment amb els límits d'aforament fixats per les autoritats. Les dues portes d'entrada són les que donen a la plaça de l'Ajuntament i les dues de sortida, les que donen a l'aparcament i al Complex Esportiu.

Actualment, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l'aforament màxim permès al Mercat Municipal és del 33% del total, fins a un màxim de 160 persones.

Com a mesura de prevenció davant de la COVID-19, també s'han instal·lat dos dispensadors de peu de gel hidroalcohòlic, que faciliten la distribució d'aquest producte abans de l'entrada al mercat.

Publicat el 21.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^