Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Accedeix a la Plataforma de Serveis a Empreses i Emprenedoria de l'AMB
Accedeix a la Plataforma de Serveis a Empreses i Emprenedoria de l´AMB
La Plataforma de Serveis a Empreses i Emprenedoria de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB reuneix tots els serveis i recursos municipals i supramunicipals, disponibles en l'àmbit metropolità, de suport al creixement de l'activitat econòmica local en totes les fases vitals de l'empresa i de les persones interessades a emprendre.

Si tens una empresa o ets una persona emprenedora, tens a la teva disposició més de 800 serveis, 172 punts de suport a la creació d'empreses, 101 equipaments i centres de suport al desenvolupament econòmic, 60 espais de coworking i 29 borses de treball, entre altres serveis.

Pots accedir-hi aquí: https://agenciaeconomica.amb.cat/serveis-per-empreses.
Dins de la plataforma trobaràs els serveis que ofereix l'Ajuntament de Badia del Vallès. A més, a través del motor de cerca assistida de la plataforma, pots trobar, conèixer i accedir a tots els serveis existents en matèria de promoció econòmica, dinamització i informació d'interès empresarial a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de manera fàcil, senzilla i estructurada.

D'altra banda, és una eina de suport per a les diferents àrees i àmbits municipals a l'hora de dissenyar polítiques efectives per afavorir l'activitat econòmica i impulsar el creixement.

Accedeix a la Plataforma de Serveis i Emprenedoria de l'AMB i consulta tots els serveis que pots fer servir!

Publicat el 27.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^