Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un nou camió per a la recollida de residus, operatiu a partir d'aquesta tarda
Un nou camió per a la recollida de residus, operatiu a partir d´aquesta tarda
Aquesta tarda comença a donar servei un nou camió per a la recollida de residus, que forma part del nou contracte de residus de l'Ajuntament i que complementa al que es va lliurar a mitjans de mes d'octubre.

El nou camió recollirà els envasos i el paper i cartró a tot Badia del Vallès. L'anterior, que ja funciona des de mitjans de mes, s'encarrega de recollir les fraccions de rebuig (resta) i la matèria orgànica. El camió que s'incorpora avui al servei era el segon dels dos camions que quedaven pendents de lliurament per a la realització del servei.

La incorporació de nous vehicles és una de les millores del nou contracte de neteja, que també ha substituït els contenidors de tota la ciutat per uns altres amb més capacitat, per a les cinc fraccions (rebuig, matèria orgànica, vidre, envasos plàstics, paper i cartró). El nou servei de neteja també ha incrementat l'estoc de contenidors en un 5%.

Publicat el 27.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
^