Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Posada en marxa del Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere
Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere de Badia del Vallès

El Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere es posa en marxa a Badia del Vallès. El servei és a la primera planta de l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava s/n) i atén, amb cita prèvia, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Per concertar cita, ho pots fer als telèfons 93 729 46 51 i 93 718 63 97, i al correu electrònic badia.sailgtbi@badiadelvalles.net.

Aquest servei s'ha creat a partir de l'acord entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Badia del Vallès, signat per la directora general d'Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, i l'alcaldessa, Eva Menor.

El SAI és un servei d'atenció, assessorament, acompanyament i informació per a tota la població però en especial per a les persones LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l'orientació sexual, la identitat o l'expressió de gènere. La seva finalitat és donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les necessitats de les persones; entre elles, la recepció i tractament de denúncies per possible discriminació.

També ofereix un servei d'atenció de proximitat i integral a les persones LGTBIQ+ i a aquelles que s'adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

A més de l'atenció personal, el servei vol sensibilitzar la població de Badia i oferir informació i recursos LGTBIQ+ als diferents equipaments.

El servei és de caràcter gratuït i municipal, ofereix un espai obert a tota la ciutadania, amb atenció directa i respecta la discreció desitjada. Pots consultar la informació sobre aquest servei en el fullet adjunt.

Fullet del Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere

Fullet del Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere

Fitxer: FOLLETO_SAI___ARTE_FINAL.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 679.72 kB

Si vols assessorament, acompanyament o informació, contacta el SAI. És a la teva disposició i al teu costat!

Publicat el 05.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^