Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cartells guanyadors del IV Concurs Gràfic per la no violència masclista
El dimecres, 25 de novembre, es va realitzar la valoració dels cartells presentats al IV Concurs gràfic per la no violència masclista. En aquesta 4a edició es van presentar un total de 15 cartells.

Els cartells guanyadors de l'edició d'enguany han estat els següents:


El primer premi ha estat per a "Tu mente es más corta que mi falda", d'Alba Camacho Trinidad.

Primer premi del IV Concurs Gràfic per la no violència masclista

El segon, per "Me cela, me controla, ...", d'Enya Escrivà Gómez.

Segon premi del IV Concurs Gràfic per la no violència masclista

I, el tercer, amb un empat, per "No tapis el maltractament", de Cristina López Paz, i per "Jaulas sin cerradura", de Pepe López Torres.

Tercer premi del IV Concurs Gràfic per la no violència masclistaTercer premi del IV Concurs Gràfic per la no violència masclista

Els cartells guanyadors, amb continguts que fomenten valors contraposats a les violències masclistes, serviran com a material de prevenció i sensibilització al municipi.

A causa de les mesures d'excepcionalitat d'aquest any, no s'ha pogut realitzar l'acte del 25N i no s'han pogut veure els cartells presentats. És per aquest motiu que, més endavant, es realitzarà una exposició de tots els cartells presentats, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Avui us els presentem al web i xarxes de l'Ajuntament.

Publicat el 27.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^