Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si treballes com a persona autònoma, tens temps d'inscriure't, fins dilluns vinent, 7 de desembre, als ajuts extraordinaris per al manteniment de l'activitat
Si treballes com a persona autònoma, tens temps d´inscriure´t, fins dilluns vinent, 7 de desembre, als ajuts extraordinaris per al manteniment de l´activitat
Fins al 7 de desembre, a les 15 hores, pots presentar la sol·licitud d'ajut extraordinari per al manteniment de l'activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront de la COVID-19 que ofereix la Generalitat de Catalunya. Els requisits són els mateixos que el 9 de novembre, amb un canvi importat: L'ordre d'inscripció no determinarà la preferència en la concessió de l'ajut.

A la infografia pots veure un resum de com fer la sol·licitud.

Infografia resum del procés per sol·licitat ajuts

Adjuntem els requisits per poder optar a l'ajut:

  • Tenir el domicili fiscal en un municipi de Catalunya. 
  • Estar en situació d'alta al RETA o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA de manera ininterrompuda, des d'abans de l'1 d'octubre de 2020.
  • La base imposable de l'impost sobre la renda de les persones físiques del darrer exercici disponible de la persona sol·licitant ha de ser igual o inferior a 35.000 euros, en cas d'acollir-se al sistema de tributació individual, i d'igual quantia, amb relació a la part de la base imposable corresponent al sol·licitant, en cas d'acollir-se al sistema de tributació conjunta. 
  • El rendiment net de l'activitat dels tres primers trimestres de 2020 no ha de superar l'import de 13.125 euros. 
  • Cal complir  els requisits previstos a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. 
  • No has de rebre ajuts atorgats d'acord amb la Resolució TSF/1270/2020, de 3 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l'any 2020, en el marc del pla de xoc del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19, ni amb la Resolució TSF/2799/2020, de 4 de novembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d'una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19.

Per fer la tramitació de la sol·licitud, cal que tinguis un certificat digital o l'idCAT Mòbil. Seria d'ajuda que prèviament et donessis d'alta de l'IdCATMòbil, seguint aquestes indicacions. Així mateix, per omplir el formulari és recomanable fer servir qualsevol navegador, excepte l'Internet Explorer.

L'ordre d'arribada de la sol·licitud d'inscripció no atorga preferència en l'atorgament de l'ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar fins al 7 de desembre.

Pots consultar més informació en aquest enllaç.

Publicat el 01.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^