Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
Antonio Díaz, El Mago Pop, ha visitat Badia del Vallès per enregistrar un documental per al programa Sense Ficció, de TV3.

Durant la filmació, el reconegut il·lusionista, fill de Badia del Vallès, s'ha trobat amb l'alcaldessa, Eva Menor, amb qui ha recordat la seva infància i joventut i la participació en el grup de teatre, que, segons ha explicat, li va facilitar guanyar confiança per preparar els seus propis espectacles.

Per a la realització del documentat també s'ha entrevistat l'alcaldessa, que ha reconegut la gran tasca desenvolupada per Antonio Díaz, per donar a conèixer la veritable Badia del Vallès, fora dels prejudicis existents des de fa anys.

Part del documental de TV3 s'ha filmat a l'avinguda de la Mediterrània, on Antonio Díaz va viure.

Sense ficció és un programa de TV3, que s'emet els dimarts a la nit, dirigit i presentat per Montse Armengou. Té com a principal objectiu donar a conèixer els millors documentals que es fan arreu del món i els documentals de producció pròpia de TV3, com és el cas.

El documental sobre El Mago Pop s'emetrà durant el primer semestre de l'any. De seguida que tinguem més detalls sobre el dia concret, ho publicarem al web i a xarxes socials.

Publicat el 19.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^