Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mor Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès
Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès
Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès lamentem enormement la pèrdua de Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès al capdavant de l'AIGMB, entitat musical que s'ha convertit en viver de nous talents musicals a la nostra ciutat, i volem transmetre el nostre condol als seus éssers estimats.

Apassionat bateria, que ha tocat amb músics com Carles Segarra, de Los Rebeldes, i responsable i professor a l'AIGMB, des de fa més de 13 anys, Gonzalo Colomera sempre va reconèixer la tasca de grup de tots els integrants de l'associació, tot i que el seu paper al capdavant i com a dinamitzador cultural cal valorar-lo com es mereix.

En una entrevista realitzada a L'Informatiu, fa uns dos anys, afirmava que "una de les coses més boniques es veure com persones que tenen dificultat per comunicar-se poden transmetre les seves emocions mitjançant la música".

Pots llegir l'entrevista aquí:

Entrevista de Gonzalo Colomera a L'Informatiu

La seva dedicació, proximitat i bonhomia han fet que un gran nombre de persones el considerin, més que professor, un amic.

De ben segur que la seva tasca continuarà germinant encara que ell no hi sigui, perquè, veient les nombroses mostres de reconeixement i gratitud, queda palesa l'empremta que ha deixat a Badia del Vallès amb els anys que ha dedicat a la promoció de la música i la cultura.

Publicat el 22.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
^