Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Curs d'iniciació a tècnic/a d'esports

dibuix esportsUn any més, l'Associació Esportiva Viu l'Esport, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, ofereix el Curs d'iniciació a tècnic/a d'esports d'activitats fisicoesportives en instal·lacions esportives convencionals, durant aquests dies de Nadal.

Concretament, les dates previstes en què s'impartirà el curs són: el matí del dia 20 de desembre; els dies 22 i 23 a la tarda; el 24, 27, 29, 30 i 31 al matí i, ja al gener, els dies 2, 3 i 5, al matí. Per consultar els horaris, llegiu el cartell informatiu.
El programa té com a objectiu facilitar la informació bàsica per a la realització d'activitats esportives en l’àmbit extraescolar, on s'inclouen diferents models específics i s'incorporen noves ofertes per ajudar les entitats esportives més petites en la seva gestió del dia a dia.

El curs té un preu de 70 euros i una durada de 50 hores, repartides en 2 blocs, un bloc comú i un d'específic. Està adreçat a totes aquelles persones majors de 15 anys, interessades en l'esport escolar que vulguin formar-se per exercir de voluntari d'esports a les activitats extraescolars o clubs, portant grups o equips.

Les places per al curs són limitades i les inscripcions s'acceptaran per ordre d'arribada. El termini per inscriure-s'hi finalitza el proper dia 19 de desembre i es pot fer presencialment, al Complex Esportiu de Badia del Vallès, de dilluns a dijous de 17 h a 18 h, o enviant un correu electrònic a aeviulesport@gmail.com o bé clicant aquí.

Cartell informatiu CIATE Nadal Badia 2014

Cartell informatiu CIATE Nadal Badia 2014

Fitxer: Cartel_Ciate_Navidad_Badia_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 130.48 kB

Full d'Inscripció CIATE Nadal Badia 2014

Full d'Inscripció CIATE Nadal Badia 2014

Fitxer: Full_Inscripcio_Ciate_Navidad_Badia_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 261.27 kB

Autorització paterna CIATE Nadal Badia 2014

Autorització paterna CIATE Nadal Badia 2014

Fitxer: Autoritzacio_Paterna_Ciate_Navidad_Badia_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 191.43 kB

Publicat el 17.12.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^