Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El millor waterpolo es cita a Badia

Foto: ArxiuBadia del Vallès es convertirà durant uns dies en l'epicentre del waterpolo a casa nostra gràcies al III Torneig Internacional de Waterpolo, organitzat pel CN Badia, amb el suport, entre d'altres, de l'Ajuntament. Més de 500 waterpolistes prendran part en la competició que es desenvoluparà durant dos caps de setmana, els dies 17, 18, 24 i 25 de setembre, a la piscina exterior de les Instal·lacions Esportives Municipals (av. Tibidabo, s/n).

El cap de setmana del 17 i 18 de setembre, s'enfrontaran les categories d'infantil mixt del CN Rubí, el CN Poblenou, el CN Sant Adrià, el CN Premià, el CN Minorisa, el CN Granollers, el CN Sabadell i el CN Badia. Pel que fa a la categoria juvenil, hi prendran part els equips: CN Poblenou, CN Rubí, CN Molins, CN Premià, l'All Stars i CN Badia.  

El següent cap de setmana, 24 i 25 de setembre, els partits els disputaran les categories d'alevins i cadets, tant masculins com femenins. Entre els El III Torneig Internacional de Waterpolo està organitzat pel CN Badiaparticipants destaca l'equip De Zijl – Lieben, d'Holanda, que hi prendrà part per primera vegada, però també hi participaran equips del CN Sabadell, el CN Rubí, el CN Molins de Rei, el CN Catalunya, el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Poble Nou, el CN Sant Adrià, el CN Sant Andreu, el CN Hospitalet i el CN Sallent.

Conferència a l'Auditori

Paral·lelament, el proper dimecres 21 de setembre, a les 18 h, les jugadores del CN Sabadell Olga Domènech i Pili Peña oferiran una conferència sobre l'activitat esportiva i l'escola, a l'Auditori Municipal.

Publicat el 16.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^