Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La comunitat educativa de Badia del Vallès comparteix experiències amb la celebració de les I Jornades Educatives

Un moment de la inauguració de les I Jornades Educatives de Badia del VallèsAhir van concloure les I Jornades Educatives de Badia del Vallès, que es van dur a terme a la Biblioteca municipal Vicente Aleixandre, dimecres i dijous. Al llarg d’aquests dos dies, els centres educatius de la ciutat, des de les llars d’infants fins al Centre de formació d’adults, van tenir l’oportunitat de mostrar i compartir amb la comunitat educativa experiències educatives que duen a terme actualment. Van destacar de manera molt positiva les intervencions d’alguns i algunes alumnes protagonistes dels projectes exposats, que van participar a les jornades explicant la seva vivència i visió de les experiències. Aquestes, van ser aportacions molt enriquidores que van ajudar al públic a contextualitzar i a comprendre de manera més propera com es treballa als centres.

La necessitat d’abandonar la zona de confort i de renovar-se per adaptar-se a les necessitats educatives de Badia es va fer present en la majoria de ponències. Deixar els llibres de text, apostar per la inclusió digital, treballar per projectes, tenir més experiències manipulatives, l’orientació professional, relacionar-se amb la natura o implicar la comunitat en l’aprenentatge són algunes de les  propostes que es fan des dels centres donar respostaExposició amb motiu de les I Jornades Educatives als reptes actuals.

Per altra banda, al llarg de les jornades es va fer èmfasi en la necessitat de treballar per la comunitat i en la comunitat per aconseguir l’èxit educatiu.
En acabar les presentacions, de les quals cal destacar la seva qualitat, les jornades van continuar amb l’exposició al vestíbul i a la sala de formació de la biblioteca. Cada centre va poder mostrar material relacionat amb els seus projectes (vídeos, fotografies, paneres dels tresors, panells electrificats, sabons artesanals, plantes ornamentals en testos, jocs de taula, codis QR...). L’exposició va permetre, de nou, un intercanvi entre els centres i les persones que hi van assistir, les quals podien experimentar amb el material exposat i conèixer més a fons els projectes.

La valoració que fan tant els organitzadors com les persones assistents d’aquestes I Jornades Educatives és molt positiva.

Èxit d'assistència a les I Jornades Educatives  Èxit d'assistència a les I Jornades Educatives  Èxit d'assistència a les I Jornades Educatives

Publicat el 27.01.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^