Notícies
Dijous, 16 de marį de 2017
Alumnes de La Jota visiten l'Ajuntament en el marc de la preparaciķ del programa Badia Augmentada

L'alumnat de La Jota va poder visitar les instalˇlacions de l'Ajuntament, acompanyats de l'alcaldessa i el regidor d'EducaciķAlumnes de 5č de l’escola La Jota van visitar ahir l’Ajuntament i es van entrevistar amb l’alcaldessa, Eva Menor, i el tinent d’alcaldessa de l’Ārea d’Acompanyament a les Persones i regidor d’Educaciķ, Ivan Sanz.

La visita s’emmarcava en la preparaciķ del projecte Badia Augmentada, un projecte d’estudi de dotze edificis del municipi per saber i donar a cončixer les tasques que s’hi desenvolupen o els serveis que s’hi ofereixen. El resultat final es materialitzarā en la colˇlocaciķ de codis QR a l’entrada d’aquests equipaments municipals per fer que aquesta informaciķ estigui disponible per a tota la poblaciķ. Els continguts es preparen a través d’una primera recerca a Internet i la posterior anālisi de les dades trobades. La informaciķ es completa mitjanįant un treball de camp que inclou visites als edificis (a més de l’Ajuntament, han visitat el Poliesportiu, el Mercat Municipal o la biblioteca) i entrevistes als responsables d’aquests equipaments.

Badia Augmentada és un projecte que fomenta el treball cooperatiu i que es basa en la recerca i l’ús de les noves tecnologies.

Podeu cončixer més Badia Augmentada amb el reportatge que el programa El Vallčs educa, de Canal Terrassa, va dedicar al projecte (a partir del min. 17'14")

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net