Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alumnes de La Jota visiten l'Ajuntament en el marc de la preparació del programa Badia Augmentada

L'alumnat de La Jota va poder visitar les instal·lacions de l'Ajuntament, acompanyats de l'alcaldessa i el regidor d'EducacióAlumnes de 5è de l’escola La Jota van visitar ahir l’Ajuntament i es van entrevistar amb l’alcaldessa, Eva Menor, i el tinent d’alcaldessa de l’Àrea d’Acompanyament a les Persones i regidor d’Educació, Ivan Sanz.

La visita s’emmarcava en la preparació del projecte Badia Augmentada, un projecte d’estudi de dotze edificis del municipi per saber i donar a conèixer les tasques que s’hi desenvolupen o els serveis que s’hi ofereixen. El resultat final es materialitzarà en la col·locació de codis QR a l’entrada d’aquests equipaments municipals per fer que aquesta informació estigui disponible per a tota la població. Els continguts es preparen a través d’una primera recerca a Internet i la posterior anàlisi de les dades trobades. La informació es completa mitjançant un treball de camp que inclou visites als edificis (a més de l’Ajuntament, han visitat el Poliesportiu, el Mercat Municipal o la biblioteca) i entrevistes als responsables d’aquests equipaments.

Badia Augmentada és un projecte que fomenta el treball cooperatiu i que es basa en la recerca i l’ús de les noves tecnologies.

Podeu conèixer més Badia Augmentada amb el reportatge que el programa El Vallès educa, de Canal Terrassa, va dedicar al projecte (a partir del min. 17'14")

Publicat el 16.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^