Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament lliura els Premis a l'Excel·lència a l'alumnat de secundària, batxillerat, cicles formatius i PFI

L’Auditori Municipal va acollir ahir dimarts, 4 de juliol, el lliurament dels Premis a l’Excel·lència, que enguany han arribat a la vuitena edició.

L’acte va ser conduït pels joves Sergio Mengual i Resnit, un raper badienc que va oferir una mostra del seu talent al públic. La gala també va incloure l’actuació de la jove Carla Armesto al piano i del mag Daúc, que va sorprendre tothom amb el seu espectacle de mentalisme.

El lliurament de premis va anar a càrrec de l’alcaldessa, Eva Menor; el tinent d’alcaldessa quart i regidor d’Educació, Ivan Sanz; l’inspector d’Ensenyament del Vallès Occidental, Francisco Marín, i les representants de l’AMPA de l’INS Federica Montseny, Toñi Delgado, i de l’INS Badia del Vallès, Isabel Cobles. L’acte també va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Igualtat i Gent Gran i Dependència, Ma. José Granados; la regidora de l’AEB, Teresa Carceller; els regidors de BeC, José Pérez i Pilar Paz, i la regidora no adscrita, Elísabet Ruiz.

En el seu discurs, l’alcaldessa va destacar la importància de la comunitat en l’educació dels infants i com aquests són un reflex de la societat en si mateixa. També va recordar als i les joves estudiants, el valor de la constància.

El Premis a l’Excel·lència reconeixen els millors expedients acadèmics obtinguts a la secundària obligatòria i al batxillerat, la millor trajectòria als cicles formatius i als programes de formació i inserció, i les mencions especials a la superació personal. Els premiats van rebre un diploma commemoratiu i un xec de 195 euros com a suport econòmic per als seus estudis.

La jove Carla Armesto va interpretar una cançó al piano  El raper Resnit (en primer terme) va interpretar tres cançons i va co-presentar la gala amb Sergio Mengual (al fons)  El Mag Daúc va sorprendre tothom amb el seu espectacle  El grup de ball ADS, va amenitzar la gala amb els seus moviments

Alumnat premiat de 1r d'ESO  Alumnat premiat de 2n d'ESO  Alumnat premiat de 3r d'ESO  Alumnat premiat de 4t d'ESO

Alumnat premiat de 1r de Batxillerat  Alumnat premiat de 2n de Batxillerat  Alumnat premiat dels Cicles Formatius  Menció especial a la superació personal

Alumne premiat a la millor trajectòria en PFI  L'alcaldessa va adreçar unes paraules als assistents

Publicat el 05.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^