Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els centres educatius de Badia obriran demà però amb serveis mínims i sense fer classes a causa de les nevades
Mesures davant el risc de nevades
Com a conseqüència de les previsibles afectacions al trànsit que pot comportar l'episodi de nevades a tot Catalunya, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha emès aquest migdia un comunicat mitjançant el qual ha anunciat, entre altres mesures, la suspensió del transport escolar per demà a tot Catalunya. Des del Departament d'Ensenyament de la Generalitat s'han distribuït indicacions específiques per als centres escolars.
En el cas dels municipis del Vallès Occidental, com Badia, el comunicat indica que s'ha de procurar que els centres educatius romanguin oberts amb uns serveis mínims i informar a les famílies que l'activitat no serà normalitzada. Durant el mateix dimecres, a mig matí, es valorarà si el servei es reprèn a la tarda o dijous al matí. Pel mateix motiu, també es recomana no fer servir el vehicle privat a menys que sigui estrictament necessari.
Publicat el 27.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^