Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Cursa Badia 2018 obre període d´inscripcions
Imatge gràfica de la Cursa Badia 2018

Ja s’apropa la Cursa Badia 2018, que tindrà lloc el 8 d’abril. Per això, aquest divendres, 16 de març s’obren les inscripcions presencials a la recepció del Complex Esportiu. També tens a la teva disposició la inscripció mitjançant el web www.lacursabadia.com.

El dissabte 7 d´abril se celebrarà la Fira del Corredor, on es lliuraran els dorsals i els xips identificadors a les persones participants. Una de les novetats d´aquesta edició és que l´escenari estarà instal·lat al Parc de Joan Oliver, on també es faran totes les activitats complementàries: avituallament, massatgista, actuacions, punts de restauració i les arribades de les curses infantils. La sortida de les diferents curses continuarà tenint lloc a l´Av. Burgos, davant del Parc.

Una altra variació respecte a l´any anterior és que les curses s´iniciaran una hora abans. Així, la cursa pro tindrà lloc a les 9 hores, la cursa popular, a les 10.30 hores, i les curses infantils, a les 11 hores, per tal que les persones participants no hagin de patir amb tot el rigor les temperatures que es poden registrar el mes d´abril.
La recollida de dorsals es farà el dia previ a la cursa, el dissabte dia 7 d´abril a la Fira del Corredor, ubicada al poliesportiu municipal, de 17 a 20 hores. Només els atletes que vinguin de fora el podran recollir el mateix dia de la cursa, a la plaça Major de Badia del Vallès, a partir de les 8 hores. No es lliurarà cap dorsal abans del dissabte dia 7 d´abril.

Pots consultar tota la informació relativa a la cursa, els diferents recorreguts i el reglament de la prova, al web de la cursa.

Arriba La Cursa Badia 2018!

Publicat el 15.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^