Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Cursa Badia 2018 obre període d'inscripcions
Imatge gràfica de la Cursa Badia 2018

Ja s'apropa la Cursa Badia 2018, que tindrà lloc el 8 d'abril. Per això, aquest divendres, 16 de març s'obren les inscripcions presencials a la recepció del Complex Esportiu. També tens a la teva disposició la inscripció mitjançant el web www.lacursabadia.com.

El dissabte 7 d'abril se celebrarà la Fira del Corredor, on es lliuraran els dorsals i els xips identificadors a les persones participants. Una de les novetats d'aquesta edició és que l'escenari estarà instal·lat al Parc de Joan Oliver, on també es faran totes les activitats complementàries: avituallament, massatgista, actuacions, punts de restauració i les arribades de les curses infantils. La sortida de les diferents curses continuarà tenint lloc a l'Av. Burgos, davant del Parc.

Una altra variació respecte a l'any anterior és que les curses s'iniciaran una hora abans. Així, la cursa pro tindrà lloc a les 9 hores, la cursa popular, a les 10.30 hores, i les curses infantils, a les 11 hores, per tal que les persones participants no hagin de patir amb tot el rigor les temperatures que es poden registrar el mes d'abril.
La recollida de dorsals es farà el dia previ a la cursa, el dissabte dia 7 d'abril a la Fira del Corredor, ubicada al poliesportiu municipal, de 17 a 20 hores. Només els atletes que vinguin de fora el podran recollir el mateix dia de la cursa, a la plaça Major de Badia del Vallès, a partir de les 8 hores. No es lliurarà cap dorsal abans del dissabte dia 7 d'abril.

Pots consultar tota la informació relativa a la cursa, els diferents recorreguts i el reglament de la prova, al web de la cursa.

Arriba La Cursa Badia 2018!

Publicat el 15.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^