Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Cursa de Badia, una jornada èpica
La Cursa Badia 2018, una edició èpica
La pluja va ser la protagonista, ahir, de la Cursa de Badia. El fenomen meteorològic que, a priori, podia considerar-se un greu inconvenient per a la pràctica esportiva, es va convertir finalment en un element motivador i aglutinador.

Sota la pluja, havia cues per inscriure's i participar en una jornada d'esport diferent, plena de diversió, i, també, d’èpica.

La Cursa va lluitar contra els elements i va arribar a bon termini gràcies a tothom que la va fer possible, des dels voluntaris de Protecció Civil de Badia, a la resta de voluntaris i als equips tècnics que van resoldre totes les incidències que s'anaven produint en una jornada que, en cap moment, va fer perdre el somriure als participants.

Després va arribar el lliurament dels reconeixements als guanyadors de les diferents categories, una cerimònia que també va estar passada per l'aigua.

Ben aviat podreu disposar de la llista de tots els guanyadors a la pàgina oficial de la cursa, però, més enllà de premis i classificacions, la jornada d'ahir es recordarà per com tothom va fer esport en un entorn festiu, divertit i col·laborador, malgrat la pluja.

Publicat el 09.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^