Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Black Friday arriba a Badia del Vallès
Del 19 al 24 de novembre, Black Friday a Badia del Vallès

La setmana vinent, l´Associació de Comerciants de Badia del Vallès organitzarà el Black Friday. Així, del 19 al 24 de novembre, tots els comerços associats oferiran promocions i descomptes especials als clients.

Amb l'objectiu de fer visible quins comerços participen d'aquesta iniciativa, que sens dubte serà una bona oportunitat per realitzar les primeres compres de Nadal i Reis amb un preu avantatjós, l'Associació de Comerciants distribuirà entre els comerços participants un cartell corporatiu amb la imatge de la campanya.

L'Ajuntament de Badia del Vallès dona suport a l'Associació de Comerciants en totes les actuacions que suposen un benefici per a la ciutadania del municipi i, també, en aquelles que promoguin el consum de proximitat a les botigues de la nostra ciutat ja que contribueixen a dinamitzar la vida comercial de Badia.

Del 19 al 24 de novembre, Black Friday a Badia del Vallès

Publicat el 14.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^