Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La II edició de l'Escobàsquet apropa l'esport i els hàbits saludables als infants
L'Escobasquet ha apropat l'esport als infants de Badia
La segona edició de l'Escobàsquet, organitzat pel Club de Bàsquet Nou Badia, ha apropat, durant dues setmanes, els valors de l'esport en equip als infants del cicle inicial de les escoles. Activitats didàctiques, educació física i hàbits saludables han estat algunes de les propostes per apropar el bàsquet als més petits.

Després de les dues setmanes a les classes de cicle inicial, dilluns 28 de gener, de 15 a 17 hores, es va concloure la II edició de l'Escobàsquet amb una trobada amb totes les escoles de Badia del Vallès.

Aquest projecte del Club de Bàsquet Nou Badia, sense ànim de lucre, té com a objectiu principal traslladar a la població més jove del municipi el foment dels hàbits saludables de l'esport mitjançant el bàsquet i que descobreixin i estimin aquest esport. La segona edició tanca amb el cartell d'èxit per segon any consecutiu, gràcies a la màxima participació i a la col·laboració dels alumnes i professors de les escoles públiques. Va ser una trobada plena de bàsquet i de diversió.

Publicat el 07.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^