Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els centres educatius de Badia es presenten en les jornades de portes obertes
Els centres d'ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.

El calendari de jornades de portes obertes és el següent:

  • Institut Badia del Vallès: dijous 7 de març, a les 17.45 h
  • Institut Federica Montseny: dimecres 13 de març, 17.30 h
  • Escola Las Seguidillas: dimarts 19 de març, de 15 a 19 h
  • Escola La Sardana: dimecres 20 de març, de 15 a 19 h
  • Escola La Jota: dijous 21 de març, de 15 a 19 h

També faran xerrades les directores dels centres escolars de primària a les Llars d'infants:

  • Llar d’Infants La Llavor: dijous 7 de març a les 9.15 h
  • Llar d’Infants La Mainada: dijous 7 de març a les 15.15 h

Els centres de Badia ofereixen una educació pública de qualitat que cobreix totes les etapes educatives, fet que els permet desenvolupar projectes educatius de nivell. Cada centre té el seu propi projecte pedagògic singular, que garanteix a les famílies del Badia del Vallès la pluralitat d’oferta educativa. Per això és important conèixer de primera mà l’oferta dels centres.

Pel que fa al període de preinscripció, el Departament d’Ensenyament no l’ha fet públic encara, tot i que, probablement, s'obrirà després de Setmana Santa. Tan aviat com es disposi d’aquesta informació es publicarà a la web municipal i als taulons informatius de les escoles.

Podeu trobar tota la informació referent al procés de preinscripció i la documentació que cal presentar al web del Departament d’Educació http://queestudiar.gencat.cat.

Cartell del procés de preinscripció

Publicat el 01.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^